MILSPÅRET FYLLDE 10 ÅR

Det var perfekt löparväder i Milspåret med start- och mål vid Sjöhistoriska museet torsdagen den 19 maj. Vinnarna blev Hassan Husein Muhamuud och Lisa Ring. Här hittar du också alla resultat.
Läs mer om Milspåret här >>

VINNARNA AV SPRINGTIME RESOR & LAGPRISER

De två lyckliga vinnarna av träningsresor med Springtime Travel till Portugal blev Nr.80 Stuart Young och Nr. 1422 Hans Ångman. Vi gratulerar er och hoppas ni får en bra träningsvecka i Portugal.

Lagpriserna gick till Riksbankens IF, Myrhuset Konsult, Kantarellen, Muskelfysiologerna, Terrible Tuesday och 10000-Metersklubben. Vi gratulerar alla vinnarna i lagtävlingen.

Ni som inte har fått era priser kan hämta dem på Spårvägens kansli, Fiskartorpsvägen 2, 114 33 Stockholm. Kansliet ligger på Östermalms IP. Priserna finns där från måndag den 23 maj. Ring 08-664 05 65 och bestäm tid med vår kanslist.

TACK FÖR 2016 OCH VÄLKOMNA TILLBAKA 2017

Vi tackar alla deltagare som sprang MilSpåret i härlig försommarmiljö runt Djurgårdsbrunnsviken.
Vi hoppas att ni kommer tillbaka i maj 2017.

TRÄNINGSRESOR MED SPRINGTIME

MilSpåret är glada över att ha inlett ett samarbete med Springtime. Vi kommer att lotta ut två stycken träningsresor från Springtime. Alla fullföljande i MilSpåret 2016 har chansen att vinna en veckas träningsresa till Portugal.
Gå till Anmälan i menyn för att anmäla dig till MilSpåret 2016.

NYHET I MILSPÅRET 2016 - LAGANMÄLAN

Till 2016 års MilSpåret kommer det finnas möjlighet att anmäla lag. 4 löpare i varje lag. Ett lag kan bestå av löpare från alla klasser och det går att mixa män och kvinnor. Anmäl laget till och med 25 april och få 50:- rabatt per löpare. Lagen är med i utlottningen av fina priser som är skänkta av Marathon.se, Runners Store, Bauhaus Galan och Restaurang St. Andrews Inn.

GE BORT EN STARTPLATS TILL MILSPÅRET

Nu kan du köpa presentkort till MilSpåret. En perfekt present att ge någon en startplats till MilSpåret 2016. Klicka på presentkort i menyn och följ anvisningarna. 295:- kostar anmälan till MilSpåret.

RESULTAT MILSPÅRET

Det var totalt 1517 anmälda till årets upplaga av MilSpåret som gick i perfekt löparväder ute på Djurgården. Klicka på Resultat 2015 i menyn för att se din tid.