VÄLKOMMEN TILL MILSPÅRET TORSDAG 18 MAJ 2017

Välkommen till 11:e upplagan av Milspåret torsdag 18 maj 2017.
Första start är kl.18.30 för 5km klasserna. De som springer 10km startar kl.19.00.
Milspåret går runt Djurgårdsbrunnsviken på en av Stockholms vackraste bansträckningar med start- och målområde vid Sjöhistoriska museet.
Milspåret är en perfekt tävling för dig som vill testa formen inför ASICS Stockholm Marathon som går lördag 3 juni.
Milspåret arrangeras av Spårvägens FK & Stockholms Studenters IF.

ANMÄLAN ÖPPEN

Nu är anmälan till 2017 års upplaga av MilSpåret öppen.
Gå in på anmälan i menyn och följ anvisningarna.

Det finns 8 klasser i MilSpåret:
Kvinnor & Män Motion 10km
Kvinnor & Män Tävlingsklass 10km
Kvinnor & Män Motion 5km
Kvinnor & Män Studentklass 5km (Gymnasie- och postgymnasiala utbildningar)

T-SHIRT

Till årets lopp kommer man att kunna köpa en funktions t-shirt från Nike för endast 150:- i samband med att man anmäler sig på internet. Kommer att finnas ett begränsat antal att köpa vid efteranmälningen.

LAGANMÄLAN

Till 2017 års MilSpåret kommer det finnas möjlighet att anmäla lag. 4 löpare i varje lag. Ett lag kan bestå av löpare från tävlingsklasserna på 10km och motionsklasserna på 5 & 10km (ej studentklasser) och det går att mixa män och kvinnor. Anmäl laget till och med 27 april och få 50:- rabatt per löpare. Lagen är med i utlottningen av fina priser

GE BORT EN STARTPLATS TILL MILSPÅRET

Nu kan du köpa presentkort till MilSpåret. En perfekt present att ge någon en startplats till MilSpåret 2017. Klicka på presentkort i menyn och följ anvisningarna. 295:- kostar anmälan till MilSpåret.
(Studenter 150:-)

STUDENTKLASSER

Nytt för i år är att vi kör studentklasser för Män och Kvinnor på 5km. De som går på gymnasiet eller postgymnasiala utbildningar kan anmäla sig i studentklassen. Vid uthämtning av nummerlapp behöver man visa studentleg.

MILSPÅRET FYLLDE 10 ÅR

Det var perfekt löparväder i Milspåret med start- och mål vid Sjöhistoriska museet torsdagen den 19 maj. Vinnarna blev Hassan Husein Muhamuud och Lisa Ring. Här hittar du också alla resultat.
Läs mer om Milspåret här >>